تعمیر گیربکس اتومات با گارانتی به دلیل مشکلاتی که در گیربکس اتومات پیش می آید با گیربکس های دستی متفاوت است و رفع آنها نیاز به تخصص بالایی دارد. گیربکس اتومات حساسیت بیشتری نسبت به گیربکس دنده ای دارد و در صورت عدم استفاده اصولی و صحیح ممکن است دچار استهلاک بالایی شود. تعویض نکردن دنده، تقه زدن، گاز خوردن هرز و وارد شدن به حالت اضطراری از جمله مشکلات رایج گیربکس اتومات است. توجه داشته باشید که تعمیر گیربکس اتومات با کارانتی باید توسط افراد مجاز و متخصص در این زمینه انجام شود در غیر این صورت ممکن است آسیب جدی به قسمت های مختلف گیربکس وارد شود. در این مقاله با مشکلات رایج گیربکس اتوماتیک و از صفر تا صد مراحل تعمیر گیربکس مزدا 3 آشنا می شویم.
بررسی خودروی مزدا 3
مزدا 3 نیو یک سدان جمع و جور است که در کنار ویژگی های خانوادگی جذابیت های ورزشی بسیار خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. البته کمبود فضای پای عقب باعث می شود این خودرو برای خانواده های پرجمعیت ایده آل نباشد اما خانواده های جوان از این بابت مشکلی نخواهند داشت. در عوض می توانند از بسیاری از ویژگی های مثبت خودرو مانند: طراحی خوب، ارگونومی خوب، فرمان نرم و گیربکس با گارانتی هوشمند بهره مند شوند. با توجه به ایمنی بالا، می توان به راحتی اعضای خانواده را به داخل کابین مزدا 3 دعوت کرد.
تعمیر گیربکس اتوماتیک در خودروی مزدا 3
با توجه به اینکه ممکن است در مواقعی فکر کنید که گیربکس اتوماتیک خودرو شما خراب است، خرابی مربوط به سایر قطعات مانند سیم کشی باشد، قبل از تعمیر خودرو باید تمامی تعمیرات و تغییرات انجام شده را به مرکز اطلاع دهید.
می توانید تصور کنید که برای تعمیر گیربکس اتومات مجبور نیستید آن را باز کنید. اما برای هر تعمیری در این قسمت باید گیربکس به طور کامل از خودرو جدا شود. برای تعمیر گیربکس اتوماتیک مراحلی وجود دارد که اولین قدم باز کردن کامل جلوی خودرو مزدا 3 است. زیرا تنها در این صورت جرثقیل یا جک ماشین می تواند گیربکس را جدا کند.
بعد از خارج کردن گیربکس از ماشین نوبت به باز کردن آن می رسد. در این مرحله تمامی قطعات از گیربکس خارج شده و بررسی می شود. توجه داشته باشید که در این مرحله تمامی قطعات سالم نیز برای شستشو آماده می شوند. شستشوی قطعات داخل گیربکس کار بسیار تخصصی است که باید توسط متخصص انجام شود. زیرا این قطعات نباید با آب و بنزین تماس داشته باشند و برای شستشوی کامل از تمهیدات خاصی استفاده می شود.
لوازم یدکی لازم برای تعمیر گیربکس توسط مجموعه یا مشتری تهیه می شود. پس از رسیدن قطعات صحیح، تمام قطعات روغن کاری شده و در محفظه گیربکس قرار می گیرند. لازم به ذکر است برای کاهش هزینه های آتی بازگشایی گیربکس مزدا 3، مواد مصرفی مانند فیلترها و روغن گیربکس نیز تعویض می شود.
گیربکس های اتوماتیک مزدا 3 می توانند در طول زمان دچار مشکلات مختلفی مانند تقه زدن یا گاز هرز خوردن شوند. در صورت بروز هر یک از این مشکلات تعمیر گیربکس اتومات با گارانتی مزدا 3 در سراسر کشور به شما توصیه می کنیم به مرکز خدمات گیربکس تهران به عنوان یکی از مراکز معتبر تعمیر گیربکس اتوماتیک مراجعه کنید.
هزینه تعمیر گیربکس خودروی مزدا 3
هزینه تعمیر گیربکس مزدا 3 یکی از سوالات متداول صاحبان این خودرو می باشد. واقعیت این است که هزینه تعمیر چنین خودرویی به عوامل زیادی بستگی دارد.
به عنوان مثال، اگر مشکل بسیار جدی است، گیربکس باید کاملاً جدا شود و تعمیر شروع شود (البته پس از تأیید شما). تمام تلاش متخصصان ما این است که گیربکس اتومات با گارانتی خودروی شما را در سریع ترین زمان ممکن با کمترین هزینه تعمیر کنند. ما تمام تلاش خود را می کنیم، اگر قطعه ای نیاز به تعویض نداشت، آن را تعویض نمی کنیم و فقط با سرویس قطعه مشکل گیربکس را برطرف می کنیم.
به طور کلی برای تعیین هزینه و قیمت تعمیر، گیربکس خودروی شما باید با دستگاه تست شود و پس از مشخص شدن مشکل ریشه ای، پس از تایید شما، مراحل تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی شما آغاز می شود. با توجه به افزایش و نوسان قیمت قطعات و همچنین تفاوت قیمت برای گیربکس های مختلف، نمی توانیم قیمت دقیقی برای تعمیر گیربکس اتوماتیک ارائه دهیم. به همین ترتیب، میزان و نوع آسیب نیز می تواند بر برآورد هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک مزدا 3 تأثیر بگذارد.
خرابی های رایج گیربکس مزدا 3:
1-ساعت گیربکس اتوماتیک در خودروی مزدا 3
ساعت گیربکس مزدا 3 را می توان به عنوان یک هوش مصنوعی دید که تمام فعالیت های گیربکس را کنترل می کند. این قسمت از قطعات کوچک دیگری مانند سوپاپ و کانال روغن تشکیل شده است. در واقع این قطعه فشار روغن داخل گیربکس را تنظیم می کند و سرو ها، توربین وحالت تعویض دنده را در بهترین حالت قرار می دهد. گاهی اوقات ممکن است ساعت گیربکس مزدا 3 از حالت تنظیم خارج شود و متوجه شوید که گیربکس اتوماتیک خودرو شما نمی تواند کارآمد باشد.
2-توقف خودروی مزدا 3 در حالت P انجام نشود.
یکی از مشکلات رایجی که در خودروهای گیربکس اتوماتیک رخ می دهد، عدم تشخیص حالت P و توقف خودرو است. در صورت بروز این مشکل، موارد مختلفی برای بررسی وجود دارد. اما شایع ترین علت این مشکل سلکتور گیربکس است. برای رفع این مشکل باید این قطعه با قطعه اصلی و سالم تعویض شود و تعمیر گیربکس اتومات مزدا 3 انجام شود.
3-تشخیص ندادن دنده عقب یا حالت D در خودروی مزدا 3
یکی از رایج ترین دلایل عدم دنده عقب رفتن خودروی مزدا 3 مربوط به تعمیر گیربکس اتومات با گارانتی مزدا 3 است، زیرا گیربکس تشخیص نمی دهد خودرو در دنده عقب است یا جلو. همانطور که ممکن است گاهی اوقات حالت P گیربکس تشخیص داده نشود، همین امر می تواند در دنده عقب و دنده جلو اتفاق بیفتد. در این صورت ممکن است قطعات دیگری غیر از سلکتور دچار مشکل شوند. اما رایج ترین قسمت سلکتور دنده است که نیاز به تعویض دارد.
4-گاز هرز خوردن هنگام رانندگی و تعویض دنده در خودروی مزدا 3
تمام شدن بنزین در گیربکس های اتوماتیک مزدا 3 می تواند بسیار آزاردهنده باشد. عوامل مختلفی می تواند در این خرابی موثر باشد که از جمله آنها می توان خرابی سنسورهای گیربکس، نبود روغن در گیربکس، کثیفی فیلتر، خرابی دیسک کلاچ، خرابی ساعت گیربکس، خرابی شیر برقی، آسیب به صفحات های آزبست و سوختن باند ترمز ها نام برد.
5-تغییر دنده به حالت اضطراری در خودروی مزدا 3
تعویض دنده اضطراری یکی از رایج ترین مشکلات تعمیر گیربکس های اتومات یا گارانتی است. در این حالت خودرو در دنده خاصی (معمولاً سوم) قرار دارد و این وضعیت به هیچ وجه تغییر نمی کند. در خودروهایی با گیربکس اتوماتیک دوکلاچه خشک، این مشکل می تواند به دلیل گرم شدن بیش از حد گیربکس در شرایطی مانند ترافیک رخ دهد که با استراحت دادن به گیربکس می توان این مشکل را برطرف کرد. اما در مورد انواع دیگر گیربکس ها بهتر است به مرکز خدمات مجاز خودرو خود مراجعه کنید.
به طور کلی حالت اضطراری گیربکس اتوماتیک دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها گرفتگی بیش از حد فیلتر گیربکس است. این امر باعث خوردگی پمپ هیدرولیک گیربکس و کاهش شدید فشار گشتاور مبدل روغن می شود.
بدون دیدگاه